Algemene Voorwaarden

 1. De ticketprijs per persoon bedraagt €75,- inclusief 21% BTW.
 2. De vliegtijd bedraagt 10 minuten.
 3. Een ticket kan niet gewijzigd worden naar een andere datum en/of tijd. U dient contact op te nemen met ticketsales@chcheli.com. U zult voor de nieuwe datum en/of tijd een nieuw ticket moeten kopen en de kosten van het oude ticket zullen teruggestort worden. Voor deze ticket wijzigingen brengen we €10,- per ticket in rekening, deze zullen wij verrekenen met het terug te storten bedrag.
 4. Een ticket is niet overdraagbaar aan derden.
 5. Een eenmalige naamswijziging van een ticket is alleen mogelijk via ticketsales@chcheli.com. Hiervoor brengen we geen kosten in rekening.
 6. Een ticket kan tegen de volgende voorwaarden en kosten geannuleerd worden:
  1. De koper dient CHC Helicopters Netherlands BV per e-mail via ticketsales@chcheli.com op de hoogte te brengen van de annulering.
  2. De annulering is kosteloos tot 14 dagen voor de op het ticket vermelde vluchtdatum.
  3. De annuleringskosten zijn 50% van de ticketprijs in de periode van 13 dagen tot 7 dagen voor de op het ticket vermelde vluchtdatum.
  4. De annuleringskosten zijn 100% van de ticketprijs in de periode van 6 dagen tot op de dag van de op het ticket vermelde vluchtdatum.
 7. CHC Helicopter Netherlands BV behoudt zich het recht voor om een vlucht af te zeggen indien de weersomstandigheden niet binnen de wettelijk gestelde limieten vallen. Voorbeelden zijn mist en laaghangende bewolking. In deze gevallen wordt u het aankoopbedrag vergoed.
 8. CHC Helicopter Netherlands BV behoudt zich het recht voor om een vlucht af te zeggen indien door operationele of technische oorzaken het niet mogelijk is om de vlucht uit te voeren. In deze gevallen wordt u het aankoopbedrag vergoed.
 9. CHC Helicopter Netherlands BV behoudt zich het recht voor om passagiers van twee of meer vluchten samen te voegen in één vlucht.
 10. Alle passagiers dienen een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen aan de CHC check-in balie. Een Nederlands rijbewijs wordt voor deze vluchten ook geaccepteerd.
 11. Passagiers dienen minimaal 6 jaar oud te zijn.
 12. Passagiers melden zich minimaal 1 uur voor de op het ticket vermelde vertrektijd van de vlucht bij een CHC check-in balie. Indien u zich niet uiterlijk 30 minuten voor de op het ticket vermelde vertrektijd bij de CHC check-in balie heeft gemeld wordt dit gezien als een “no-show”. U kunt dan niet meer op de vlucht mee en u heeft geen recht op teruggave van de kosten. CHC Helicopter Netherlands BV zal aan u in deze gevallen eventueel beschikbare plaatsen op een latere vlucht aanbieden, maar dit is geen recht en ook dan heeft u geen recht op teruggave van de kosten.
 13. Vertrektijden zijn onder voorbehoud van operationele wijzigingen.
 14. Het meenemen van handbagage aan boord van onze helikopters is niet toegestaan. Alleen een kleine camera is toegestaan.
 15. Het dragen van een pet, muts of sjaal tijdens de vlucht is niet toegestaan.
 16. Het is niet mogelijk om een stoel of raamplaats in de helikopter te reserveren. De zitplaatsen worden door de bemanning en medewerkers van CHC Helicopter Netherlands BV bij het instappen bepaald.
 17. Voor wijzigingen op de dag van de vlucht kunt u contact opnemen met de CHC check-in balie op telefoonnummer 0223-677573.
 18. Alle rondvluchten worden uitgevoerd door CHC Helicopters Netherlands BV welke beschikt over een Air Operator Certificate (AOC) nummer NL-AOC-14/79. Hiermee worden aan alle wettelijk verplichtingen ten aanzien van onderhoud, training van bemanning en verzekeringen voldaan.